Gegrilde watermeloen met feta, kersen en pistachenoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde watermeloen met feta, kersen en pistachenoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de watermeloen in parten en verwijder de pitjes en de schil. Snij het vruchtvlees in stukken van 1 à 1,5 cm dik en gril ze langs beide kanten. Verwijder de steeltjes van de kersen en snij ze doormidden.

  2. 2

    Klop de olijfolie, de honing en de wittewijnazijn even op en kruid met peper.

  3. 3

    Schik de watermeloen en kersen op een grote schaal. Brokkel er de feta over en bestrooi met de pistachenoten. Besprenkel met de vinaigrette en werk af met enkele blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de watermeloen in parten en verwijder de pitjes en de schil. Snij het vruchtvlees in stukken van 1 à 1,5 cm dik en gril ze langs beide kanten. Verwijder de steeltjes van de kersen en snij ze doormidden.

  2. 2

    Klop de olijfolie, de honing en de wittewijnazijn even op en kruid met peper.

  3. 3

    Schik de watermeloen en kersen op een grote schaal. Brokkel er de feta over en bestrooi met de pistachenoten. Besprenkel met de vinaigrette en werk af met enkele blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.