Soep van groene groenten met kabeljauw
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Soep van groene groenten met kabeljauw

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook, fruit glazig in wat boter. Bestuif met de bloem en laat even drogen.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in roosjes, doe ze met de spinazie bij in de pan. Kruid met peper en zout. Schil de aardappel, snij in blokjes en voeg ze met het kruidentuiltje en de bouillon bij de groen- ten. Laat 20 minuten pruttelen op zacht vuur, of tot alle groenten gaar zijn.

  3. 3

    Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep.

  4. 4

    Leg de kabeljauw in een ovenschaal, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Zet ongeveer 12 minuten in de oven.

  5. 5

    Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij het stokbrood in sneetjes
    en rooster ze onder de grill. Besmeer met ricotta en werk af met munt.

  6. 6

    Verdeel de soep en de kabeljauw over warme borden. Lepel er wat quinoa bij. Werk af met gehakte walnoten en munt. Serveer met de toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook, fruit glazig in wat boter. Bestuif met de bloem en laat even drogen.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in roosjes, doe ze met de spinazie bij in de pan. Kruid met peper en zout. Schil de aardappel, snij in blokjes en voeg ze met het kruidentuiltje en de bouillon bij de groen- ten. Laat 20 minuten pruttelen op zacht vuur, of tot alle groenten gaar zijn.

  3. 3

    Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep.

  4. 4

    Leg de kabeljauw in een ovenschaal, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Zet ongeveer 12 minuten in de oven.

  5. 5

    Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij het stokbrood in sneetjes
    en rooster ze onder de grill. Besmeer met ricotta en werk af met munt.

  6. 6

    Verdeel de soep en de kabeljauw over warme borden. Lepel er wat quinoa bij. Werk af met gehakte walnoten en munt. Serveer met de toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.