Crostini klassiek met carpaccio
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Crostini klassiek met carpaccio

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Laat drogen op keukenpapier. Schaaf de parmezaan of snij in dunne staafjes.

  2. 2

    Snij de stokbroden in gelijke sneetjes en gril ze. Beleg elk sneetje brood met een dubbelgeplooid plakje carpaccio en bestrijk met de staafjes kaas.

  3. 3

    Werk af met rucola, geroosterde pijnboompitten en een druppeltje truffelolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Laat drogen op keukenpapier. Schaaf de parmezaan of snij in dunne staafjes.

  2. 2

    Snij de stokbroden in gelijke sneetjes en gril ze. Beleg elk sneetje brood met een dubbelgeplooid plakje carpaccio en bestrijk met de staafjes kaas.

  3. 3

    Werk af met rucola, geroosterde pijnboompitten en een druppeltje truffelolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.