Recept

Rabarbervlierbloesemconfituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schud de vlierbloesemschermen goed uit. Spoel de frambozen en rabarber. Snij de rabarber in kleine stukken en doe met de frambozen, kaneel en vlierbloesemschermen in een kom.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel en snij de schil in dunne sliertjes. Pers het sap uit. Doe het sap samen met de suiker bij het fruit en laat 1 uur rusten.

  3. 3

    Breng aan de kook en laat 4 minuten doorkoken. Schuim indien nodig af.

  4. 4

    Vul gesteriliseerde bokalen met de confituur, draai de deksels erop en laat omgedraaid afkoelen.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rabarbervlierbloesemconfituur

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!