Rabarbervlierbloesemconfituur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rabarbervlierbloesemconfituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schud de vlierbloesemschermen goed uit. Spoel de frambozen en rabarber. Snij de rabarber in kleine stukken en doe met de frambozen, kaneel en vlierbloesemschermen in een kom.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel en snij de schil in dunne sliertjes. Pers het sap uit. Doe het sap samen met de suiker bij het fruit en laat 1 uur rusten.

  3. 3

    Breng aan de kook en laat 4 minuten doorkoken. Schuim indien nodig af.

  4. 4

    Vul gesteriliseerde bokalen met de confituur, draai de deksels erop en laat omgedraaid afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schud de vlierbloesemschermen goed uit. Spoel de frambozen en rabarber. Snij de rabarber in kleine stukken en doe met de frambozen, kaneel en vlierbloesemschermen in een kom.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel en snij de schil in dunne sliertjes. Pers het sap uit. Doe het sap samen met de suiker bij het fruit en laat 1 uur rusten.

  3. 3

    Breng aan de kook en laat 4 minuten doorkoken. Schuim indien nodig af.

  4. 4

    Vul gesteriliseerde bokalen met de confituur, draai de deksels erop en laat omgedraaid afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!