Rabarbervlierbloesemconfituur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rabarbervlierbloesemconfituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schud de vlierbloesemschermen goed uit. Spoel de frambozen en rabarber. Snij de rabarber in kleine stukken en doe met de frambozen, kaneel en vlierbloesemschermen in een kom.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel en snij de schil in dunne sliertjes. Pers het sap uit. Doe het sap samen met de suiker bij het fruit en laat 1 uur rusten.

  3. 3

    Breng aan de kook en laat 4 minuten doorkoken. Schuim indien nodig af.

  4. 4

    Vul gesteriliseerde bokalen met de confituur, draai de deksels erop en laat omgedraaid afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schud de vlierbloesemschermen goed uit. Spoel de frambozen en rabarber. Snij de rabarber in kleine stukken en doe met de frambozen, kaneel en vlierbloesemschermen in een kom.

  2. 2

    Spoel de sinaasappel en snij de schil in dunne sliertjes. Pers het sap uit. Doe het sap samen met de suiker bij het fruit en laat 1 uur rusten.

  3. 3

    Breng aan de kook en laat 4 minuten doorkoken. Schuim indien nodig af.

  4. 4

    Vul gesteriliseerde bokalen met de confituur, draai de deksels erop en laat omgedraaid afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.