Recept

Gevulde aardappel met pijnboompitten-crumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Spoel de aardappelen en kook ze gaar. Giet af, maak een inkeping in het midden en lepel er wat kruim uit zodat je ze kunt vullen.

  2. 2

    Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snij in partjes. Roerbak ze kort in olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak de spekblokjes knapperig en laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes. Laat de moza zarella uitlekken. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg er de aardappelen in. Vul ze met de champignons, de tomaatjes, spek en mozzarella. Zet nog 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Verhit 2 eetlepels boter in een pan en doe er het paneera meel en de pijnboompitten in. Pluk de blaadjes van de tijm en rozemarijn en bak even mee op tot het paneermeel goudbruin is. Bestrooi er de aardappelen mee.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde aardappel met pijnboompitten-crumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!