Recept

Croque met beenham en reblochon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Hak de kruiden grof. Beboter de sneetjes brood en beleg ze met de helft van de kruiden, ham en kaas.

  2. 2

    Pel de ui en snij in ringen. Spoel de rucola, laat uitlekken en meng met de rest van de kruiden, de uiringen, 2 el olijfolie en 1 el wittewijnazijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de croques goudbruin tussen de grill of in de pan. Serveer met het kruidenslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Croque met beenham en reblochon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Hak de kruiden grof. Beboter de sneetjes brood en beleg ze met de helft van de kruiden, ham en kaas.

  2. 2

    Pel de ui en snij in ringen. Spoel de rucola, laat uitlekken en meng met de rest van de kruiden, de uiringen, 2 el olijfolie en 1 el wittewijnazijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak de croques goudbruin tussen de grill of in de pan. Serveer met het kruidenslaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!