Theebouillon met primeurs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Theebouillon met primeurs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel en bovendien volledig vegan!

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, spoel de komkommer. Verwijder de uiteinden en snij ze met een spiralizer of juliennesnijder in fijne reepjes. Bestrooi met zeezout en laat ze 15 minuten trekken.

  2. 2

    Dop verse erwtjes of laat diepvrieserwtjes ontdooien. Blan- cheer 2 minuten in lichtgezouten water. Breng 800 ml water aan de kook en laat het even staan.

  3. 3

    Spoel het zout van de groenten. Doe de theezakjes in een theepot, giet er het gekookte water over en laat 3 minuten trekken.

  4. 4

    Verdeel de erwtjes, wortel en komkommer over 4 kopjes. Overgiet met de hete thee, laat 10 minuten trekken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, spoel de komkommer. Verwijder de uiteinden en snij ze met een spiralizer of juliennesnijder in fijne reepjes. Bestrooi met zeezout en laat ze 15 minuten trekken.

  2. 2

    Dop verse erwtjes of laat diepvrieserwtjes ontdooien. Blan- cheer 2 minuten in lichtgezouten water. Breng 800 ml water aan de kook en laat het even staan.

  3. 3

    Spoel het zout van de groenten. Doe de theezakjes in een theepot, giet er het gekookte water over en laat 3 minuten trekken.

  4. 4

    Verdeel de erwtjes, wortel en komkommer over 4 kopjes. Overgiet met de hete thee, laat 10 minuten trekken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.