• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

VIDEO: Mi-cuit van zalm met tartaar van komkommer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de zalm in lange balken.

  2. 2

    Paneer in het mengsel van de twee soorten sesam, lavendelbloemen, peper & zout.

  3. 3

    Wentel iedere zijde in een koekenpan om dicht te schroeien.

  4. 4

    Maak sauciskes in plastiekfolie.

  5. 5

    Laat afkoelen.

  6. 6

    Snij de komkommer in brunoise en kruid met wat peper en zout.

  7. 7

    Snij de zalm in cillinder en serveer in een glas op de tartaar van komkommer ( & dus optioneel de wakame-salade).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de zalm in lange balken.

  2. 2

    Paneer in het mengsel van de twee soorten sesam, lavendelbloemen, peper & zout.

  3. 3

    Wentel iedere zijde in een koekenpan om dicht te schroeien.

  4. 4

    Maak sauciskes in plastiekfolie.

  5. 5

    Laat afkoelen.

  6. 6

    Snij de komkommer in brunoise en kruid met wat peper en zout.

  7. 7

    Snij de zalm in cillinder en serveer in een glas op de tartaar van komkommer ( & dus optioneel de wakame-salade).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.