• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

VIDEO: Karbonade met kalfsballetjes en gruutbier

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Hak de uien fijn.

  2. 2

    Kruid het vlees met zout en peper.

  3. 3

    Laat boter smelten, en bak het vlees aan.

  4. 4

    Laat het goed bruin kleuren.

  5. 5

    Haal het vlees uit de pan en bak nu de uien en appel.

  6. 6

    Wanneer de uien glazig zijn voeg je het vlees terug toe.

  7. 7

    Strooi wat bloem over het vlees en blus met het bier.

  8. 8

    Voeg nu ook de bouillon toe.

  9. 9

    Bestrijk de peperkoek met de mosterd en leg in de pot.

  10. 10

    Voeg nu ook de tijm, laurier en een klein scheutje azijn toe.

  11. 11

    Laat het nu een 2 uren zacht pruttelen.

  12. 12

    Snij de aardappelen in frieten + paprika en kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de uien fijn.

  2. 2

    Kruid het vlees met zout en peper.

  3. 3

    Laat boter smelten, en bak het vlees aan.

  4. 4

    Laat het goed bruin kleuren.

  5. 5

    Haal het vlees uit de pan en bak nu de uien en appel.

  6. 6

    Wanneer de uien glazig zijn voeg je het vlees terug toe.

  7. 7

    Strooi wat bloem over het vlees en blus met het bier.

  8. 8

    Voeg nu ook de bouillon toe.

  9. 9

    Bestrijk de peperkoek met de mosterd en leg in de pot.

  10. 10

    Voeg nu ook de tijm, laurier en een klein scheutje azijn toe.

  11. 11

    Laat het nu een 2 uren zacht pruttelen.

  12. 12

    Snij de aardappelen in frieten + paprika en kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.