Komkommers zoetzuur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Komkommers zoetzuur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Al eens zoetzure komkommers gemaakt? Een heerlijk vegan recept!

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommers en snij ze met een dunschiller in lange repen. Blancheer ze kort in lichtgezouten water en laat ze goed uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Verdeel de komkommerslierten over 4 bokalen. Laat de wittewijnazijn samen met 500 ml water, de sui- ker en 1 koffielepel zout inkoken en verdeel over de 4 bokalen tot de komkommerslierten net onderstaan. Laat afkoelen en draai de deksels op de potten.

  3. 3

    Hou je van extra pit? Doe er nog wat dille bij, hemels!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommers en snij ze met een dunschiller in lange repen. Blancheer ze kort in lichtgezouten water en laat ze goed uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Verdeel de komkommerslierten over 4 bokalen. Laat de wittewijnazijn samen met 500 ml water, de sui- ker en 1 koffielepel zout inkoken en verdeel over de 4 bokalen tot de komkommerslierten net onderstaan. Laat afkoelen en draai de deksels op de potten.

  3. 3

    Hou je van extra pit? Doe er nog wat dille bij, hemels!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.