Recept

Oeufs en cocotte met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor
    op 180°C op de heteluchtstand. Vet de potjes in met boter. Spoel de lente-ui, schud droog en snij in ringetjes. Fruit de lente-ui glazig in boter en laat afkoelen. Snij de zalm in blokjes.

  2. 2

    Breek de eieren in een kom en kluts ze samen met de zure room, een snuifje zout en wat paprikapoeder. Roer er de zalmblokjes en de lente-ui door. Vul de vormpjes voor 2/3 met
    het mengsel.

  3. 3

    Laat de eierpotjes 10 à 15 minuten garen in de oven. Bestrooi met bieslook en serveer

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Oeufs en cocotte met gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor
    op 180°C op de heteluchtstand. Vet de potjes in met boter. Spoel de lente-ui, schud droog en snij in ringetjes. Fruit de lente-ui glazig in boter en laat afkoelen. Snij de zalm in blokjes.

  2. 2

    Breek de eieren in een kom en kluts ze samen met de zure room, een snuifje zout en wat paprikapoeder. Roer er de zalmblokjes en de lente-ui door. Vul de vormpjes voor 2/3 met
    het mengsel.

  3. 3

    Laat de eierpotjes 10 à 15 minuten garen in de oven. Bestrooi met bieslook en serveer

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!