Recept

Oeufs en cocotte met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor
    op 180°C op de heteluchtstand. Vet de potjes in met boter. Spoel de lente-ui, schud droog en snij in ringetjes. Fruit de lente-ui glazig in boter en laat afkoelen. Snij de zalm in blokjes.

  2. 2

    Breek de eieren in een kom en kluts ze samen met de zure room, een snuifje zout en wat paprikapoeder. Roer er de zalmblokjes en de lente-ui door. Vul de vormpjes voor 2/3 met
    het mengsel.

  3. 3

    Laat de eierpotjes 10 à 15 minuten garen in de oven. Bestrooi met bieslook en serveer

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Oeufs en cocotte met gerookte zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!