• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wok met wilde rijst, paksoi en kalfsvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar volgens de instructies op het pakje. Snij de paprika in ringen, halveer de champignons en de paksoi.

  2. 2

    Snij het kalfsvlees in reepjes en bak het kort in 1 eetlepel arachideolie in de wok. Haal uit de pan.

  3. 3

    Doe er een extra eetlepel olie en de sesamolie bij en roerbak de paksoi, champignons en paprika. Kruimel het bouillonblokje boven de groenten en voeg er de sojasaus en 50 ml water aan toe. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Giet de rijst af. Laat de reepjes kalfsvlees nog heel even warmen bij de groenten. Verdeel de rijst en de wok over borden en werk af met koriander naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar volgens de instructies op het pakje. Snij de paprika in ringen, halveer de champignons en de paksoi.

  2. 2

    Snij het kalfsvlees in reepjes en bak het kort in 1 eetlepel arachideolie in de wok. Haal uit de pan.

  3. 3

    Doe er een extra eetlepel olie en de sesamolie bij en roerbak de paksoi, champignons en paprika. Kruimel het bouillonblokje boven de groenten en voeg er de sojasaus en 50 ml water aan toe. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Giet de rijst af. Laat de reepjes kalfsvlees nog heel even warmen bij de groenten. Verdeel de rijst en de wok over borden en werk af met koriander naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.