• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geflambeerde gamba's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Fruit de sjalot en knoflook glazig in een beetje vetstof in de pannetjes.

  2. 2

    Voeg de gamba’s toe en bak ze mooi roze. Kruid met piment d’Espelette en rozemarijn naar smaak. Blus met een flinke scheut cognac en flambeer. Werk af met limoensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Fruit de sjalot en knoflook glazig in een beetje vetstof in de pannetjes.

  2. 2

    Voeg de gamba’s toe en bak ze mooi roze. Kruid met piment d’Espelette en rozemarijn naar smaak. Blus met een flinke scheut cognac en flambeer. Werk af met limoensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.