Cupcakes met karamel en popcorn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cupcakes met karamel en popcorn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter luchtig met de suiker tot alle korrels opgelost zijn. Voeg één voor één de eieren toe en roer glad. Zeef de bloem en het bakpoeder boven het beslag, spatel ze erdoor.

  2. 2

    Leg de cupcakepapiertjes in het cupcakeblik. Vul ze voor 2/3 met beslag. Bak de cakejes 17-20 minuten in de oven. Laat ze afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Roer de boter zacht met de poedersuiker en de koffie, doe het mengsel in een spuitzak met ronde spuitmond.

  4. 4

    Verdeel toefjes boterroom over de afgekoelde cupcakes. Lepel er wat karamelsaus over. Verkruimel de popcorn en strooi over de cupcakes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter luchtig met de suiker tot alle korrels opgelost zijn. Voeg één voor één de eieren toe en roer glad. Zeef de bloem en het bakpoeder boven het beslag, spatel ze erdoor.

  2. 2

    Leg de cupcakepapiertjes in het cupcakeblik. Vul ze voor 2/3 met beslag. Bak de cakejes 17-20 minuten in de oven. Laat ze afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Roer de boter zacht met de poedersuiker en de koffie, doe het mengsel in een spuitzak met ronde spuitmond.

  4. 4

    Verdeel toefjes boterroom over de afgekoelde cupcakes. Lepel er wat karamelsaus over. Verkruimel de popcorn en strooi over de cupcakes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.