• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pureeburgers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in lichtgezouten water. Je kunt ook een restje aardappelen gebruiken. Plet ze en meng het ei en de spinazie eronder. Kruid met nootmuskaat en zout.

  2. 2

    Schep met een ijsschep porties uit de puree en duw ze plat tot een burger. Bestrooi de burgers aan beide kanten met broodkruim.

  3. 3

    Smelt de boter in een pan en bak de burgers in 3 minuten aan elke kant goudbruin.

  4. 4

    OOK LEKKER
    Vervang de spinazie eens door lente-ui, een restje gestoofde wortelen of andere groenten. Hou je van kaas? Meng dan je favoriete soort onder de puree... hemels!

     

    PANEERMEEL IN 1-2-3
    Gooi oud brood niet weg, maar mix het fijn. Zo leveren de droge sneetjes broodkruim bomvol smaak op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in lichtgezouten water. Je kunt ook een restje aardappelen gebruiken. Plet ze en meng het ei en de spinazie eronder. Kruid met nootmuskaat en zout.

  2. 2

    Schep met een ijsschep porties uit de puree en duw ze plat tot een burger. Bestrooi de burgers aan beide kanten met broodkruim.

  3. 3

    Smelt de boter in een pan en bak de burgers in 3 minuten aan elke kant goudbruin.

  4. 4

    OOK LEKKER
    Vervang de spinazie eens door lente-ui, een restje gestoofde wortelen of andere groenten. Hou je van kaas? Meng dan je favoriete soort onder de puree... hemels!

     

    PANEERMEEL IN 1-2-3
    Gooi oud brood niet weg, maar mix het fijn. Zo leveren de droge sneetjes broodkruim bomvol smaak op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.