• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruine boterham met ham, roerei, geitenkaas en erwtentapenade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Mix de erwten met de munt en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kluts de eitjes en bak er roerei van in een pan met wat boter.

  3. 3

    Besmeer dikke sneden bruin brood met de erwtentapenade. Verkruimel er wat geitenkaas over en verdeel er de ham en het roerei over.

  4. 4

    Werk af met scheuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix de erwten met de munt en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kluts de eitjes en bak er roerei van in een pan met wat boter.

  3. 3

    Besmeer dikke sneden bruin brood met de erwtentapenade. Verkruimel er wat geitenkaas over en verdeel er de ham en het roerei over.

  4. 4

    Werk af met scheuten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.