Boterham met 'gekapt'
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boterham met 'gekapt'

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Als het van Gerrit afhangt, eet hij elke middag een bruine boterham met ‘gekapt’, Liers voor rauw varkensgehakt. "Dat smaakt altijd."

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper ‘m fijn.

  2. 2

    Besmeer een sneetje brood rijkelijk met gekapt, strooi de fijngesnipperde sjalotjes erover en leg er een tweede sneetje brood op. Snij doormidden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalot en snipper ‘m fijn.

  2. 2

    Besmeer een sneetje brood rijkelijk met gekapt, strooi de fijngesnipperde sjalotjes erover en leg er een tweede sneetje brood op. Snij doormidden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.