Recept

Aperokoekjes met kaas en mosterd

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig hapje bij het aperitief.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Doe de boter met de geraspte kaas, de mosterd en wat peper in een kom en meng goed. Doe er de bloem bij en kneed tot een soepel deeg. Maak er een bal van, duw plat op een bord en laat 30 minuten rusten in de koelkast.

  3. 3

    Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een halve centimeter dik en steek er vormpjes uit.

  4. 4

    Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat, doreer ze met de losgeklopte eidooier en bak ze in ongeveer 15 minuten goudgeel. Laat afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aperokoekjes met kaas en mosterd

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!