Groentjepannetje met lamsworstjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentjepannetje met lamsworstjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de venkel en de paprika. Snij het groen van de venkel en hou het opzij voor de afwerking. Snij de venkel in hapklare stukken. Maak de paprika’s schoon en snij in grove stukken. Pel de uien en snij in ringen.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijf- olie in een ruime pan en bak de groenten 5 minuten. Kruid met peper en zout en blus met de rode wijn. Voeg de laurier toe en laat zo’n 10 minuten stoven.

  3. 3

    Bak intussen in een andere pan de worstjes. Spoel de peterselie, dep droog, haal de blaadjes van de stengels en hak fijn. Hak ook het groen van de venkel fijn en meng met de peterselie en de komijnzaadjes.

  4. 4

    Snij de olijven in ringen en doe bij de groenten. Schik de worstjes tussen de groenten en werk af met de groene kruidenmengeling.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de venkel en de paprika. Snij het groen van de venkel en hou het opzij voor de afwerking. Snij de venkel in hapklare stukken. Maak de paprika’s schoon en snij in grove stukken. Pel de uien en snij in ringen.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijf- olie in een ruime pan en bak de groenten 5 minuten. Kruid met peper en zout en blus met de rode wijn. Voeg de laurier toe en laat zo’n 10 minuten stoven.

  3. 3

    Bak intussen in een andere pan de worstjes. Spoel de peterselie, dep droog, haal de blaadjes van de stengels en hak fijn. Hak ook het groen van de venkel fijn en meng met de peterselie en de komijnzaadjes.

  4. 4

    Snij de olijven in ringen en doe bij de groenten. Schik de worstjes tussen de groenten en werk af met de groene kruidenmengeling.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.