• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast met ricotta, gegrilde groene asperges en gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Rooster het brood. Breek de houtachtige uiteinden van de asperges en kook of stoom ze in 5 minuten gaar. Laat wat afkoelen.

  2. 2

    Meng de ricotta met een scheutje olijfolie en wat peper. Besmeer het brood hiermee.

  3. 3

    Beleg met een handje gemengde sla en de aspergepunten. Rasp er wat citroenschil over.

  4. 4

    Beleg met een plakje gerookte zalm en bestrooi met de gehakte dille en bieslook. Leg de tweede toast erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rooster het brood. Breek de houtachtige uiteinden van de asperges en kook of stoom ze in 5 minuten gaar. Laat wat afkoelen.

  2. 2

    Meng de ricotta met een scheutje olijfolie en wat peper. Besmeer het brood hiermee.

  3. 3

    Beleg met een handje gemengde sla en de aspergepunten. Rasp er wat citroenschil over.

  4. 4

    Beleg met een plakje gerookte zalm en bestrooi met de gehakte dille en bieslook. Leg de tweede toast erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.