Recept

Zalmschotel met spinazie en crumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke en hartverwarmende ovenschotel met zalm.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de sjalot en de knoflook zacht. Voeg de spinazie toe en laat 1 minuut stoven. Kruid met peper en zout en lepel in een ovenschaal.

  2. 2

    Snij de zalmfilet in stukken van 5 à 7 centimeter en leg ze op de gestoofde spinazie.

  3. 3

    Snij het zuurdesembrood in stukken. Doe het samen met de oude kaas, de bladpeterselie en 2 eetlepels olijfolie in een blender en hak grof. Meng met de citroenrasp, peper en zout.

  4. 4

    Strooi de crumble over de zalm en zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmschotel met spinazie en crumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de sjalot en de knoflook zacht. Voeg de spinazie toe en laat 1 minuut stoven. Kruid met peper en zout en lepel in een ovenschaal.

  2. 2

    Snij de zalmfilet in stukken van 5 à 7 centimeter en leg ze op de gestoofde spinazie.

  3. 3

    Snij het zuurdesembrood in stukken. Doe het samen met de oude kaas, de bladpeterselie en 2 eetlepels olijfolie in een blender en hak grof. Meng met de citroenrasp, peper en zout.

  4. 4

    Strooi de crumble over de zalm en zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!