Zalmschotel met spinazie en crumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmschotel met spinazie en crumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke en hartverwarmende ovenschotel met zalm.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de sjalot en de knoflook zacht. Voeg de spinazie toe en laat 1 minuut stoven. Kruid met peper en zout en lepel in een ovenschaal.

  2. 2

    Snij de zalmfilet in stukken van 5 à 7 centimeter en leg ze op de gestoofde spinazie.

  3. 3

    Snij het zuurdesembrood in stukken. Doe het samen met de oude kaas, de bladpeterselie en 2 eetlepels olijfolie in een blender en hak grof. Meng met de citroenrasp, peper en zout.

  4. 4

    Strooi de crumble over de zalm en zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de sjalot en de knoflook zacht. Voeg de spinazie toe en laat 1 minuut stoven. Kruid met peper en zout en lepel in een ovenschaal.

  2. 2

    Snij de zalmfilet in stukken van 5 à 7 centimeter en leg ze op de gestoofde spinazie.

  3. 3

    Snij het zuurdesembrood in stukken. Doe het samen met de oude kaas, de bladpeterselie en 2 eetlepels olijfolie in een blender en hak grof. Meng met de citroenrasp, peper en zout.

  4. 4

    Strooi de crumble over de zalm en zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.