Salade met Puy-linzen, geitenkaas en artisjok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met Puy-linzen, geitenkaas en artisjok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de linzen gaar volgens de instructies op de verpakking. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Spoel de rucola en zwier droog. Pel de rode ui en snij in fijne halve ringen. Laat de artisjokharten goed uitlekken en snij ze doormidden. Hak de walnoten grof.

  3. 3

    Meng de rucola met de linzen, ui, artisjokharten en noten.

  4. 4

    Meng de walnoot- met de olijfolie en de graanmosterd. Snipper de peterselie en de bieslook fijn en roer, samen met het citroensap, door de olie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verkruimel de geitenkaas over de salade en serveer er de dressing bij. Lekker met bruin brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de linzen gaar volgens de instructies op de verpakking. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken en afkoelen.

  2. 2

    Spoel de rucola en zwier droog. Pel de rode ui en snij in fijne halve ringen. Laat de artisjokharten goed uitlekken en snij ze doormidden. Hak de walnoten grof.

  3. 3

    Meng de rucola met de linzen, ui, artisjokharten en noten.

  4. 4

    Meng de walnoot- met de olijfolie en de graanmosterd. Snipper de peterselie en de bieslook fijn en roer, samen met het citroensap, door de olie. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verkruimel de geitenkaas over de salade en serveer er de dressing bij. Lekker met bruin brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.