Recept

Winterse taboulé met ham, pompoen en cranberry’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke winterse salade

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de butternut in parten, verwijder de pitten en leg de parten in een ingevette ovenschaal. Rasp de schil van de citroen en pers ‘m uit. Meng de schil met de panko en de parmezaan, doe er olijfolie bij tot je een crumble krijgt. Kruid met peper en zout en strooi over de pompoen. Zet 15 min. in de oven.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak los met een vork.

  3. 3

    Spoel de appel en snij ’m mét schil in blokjes. Besprenkel met wat citroensap. Doe de appel, cranberry’s, kruiden, hazelnoten en pompoenpitten bij de couscous. Voeg er citroensap en 3 el olijfolie aan toe, en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de hamreepjes krokant in olie. Serveer de tabouleh met hamreepjes en pompoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Winterse taboulé met ham, pompoen en cranberry’s

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!