Recept

Wok met zalm en groene groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snipper fijn. Spoel de asperges en snij de harde onderkanten weg. Spoel de peultjes.

  2. 2

    Kook de rijst gaar in lichtgezouten water, volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de arachideolie in een wok, roerbak de zalmblokjes in 1 à 2 minuten goudbruin en krokant
    en haal ze uit de wok. Roerbak nu de groenten 3 minuten, voeg de sesam- olie en knoflook toe, kruid met peper en zout, en doe het limoensap en de gerapte schil erbij.

  3. 3

    Voeg de zalmblokjes opnieuw toe en warm nog even mee. Bestrooi met de pinda’s en serveer met de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met zalm en groene groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!