• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaat-garnaal met avocadodressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij de coeur de boeufs, de groene tijgertomaten en gele tros- tomaten in dunne schijfjes.

  2. 2

    Maak een mooi torentje van de verschillende soorten tomaten, afgewisseld met grijze garnalen en tuinkers.

  3. 3

    Halveer de gele kerstomaten en strooi rondom elk torentje. Dresseer de borden met extra garnalen en basilicum. Kruid met extra peper en zout.

  4. 4

    Maak de avocadodressing, mix alle ingrediënten tot een romig geheel en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Lepel de avocadodressing bij de tomaat garnaal en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij de coeur de boeufs, de groene tijgertomaten en gele tros- tomaten in dunne schijfjes.

  2. 2

    Maak een mooi torentje van de verschillende soorten tomaten, afgewisseld met grijze garnalen en tuinkers.

  3. 3

    Halveer de gele kerstomaten en strooi rondom elk torentje. Dresseer de borden met extra garnalen en basilicum. Kruid met extra peper en zout.

  4. 4

    Maak de avocadodressing, mix alle ingrediënten tot een romig geheel en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Lepel de avocadodressing bij de tomaat garnaal en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.