Recept

Tortilla met aardappel en puntpaprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige tapa

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. 2

    Spoel de papprika's , verwijder zaadjes en zaadlijsten.

    Snij ze in blokjes.

    Pel en plet de knoflook.

    Laat de paprikablokjes en de knoflook 5 minuten zacht stoven in een beetje olijfolie.

    Kruid met oregano, peper en zout.

  3. 3

    Vet een (vierkante) bakvorm in met olie.

    Leg er de aardappelen en groenten in laagjes in.

  4. 4

    Klop de eieren los met de peterselie, peper en zout.

    Schenk ze bij de groenten.

  5. 5

    Zet 15 tot 20 minuten in het midden van de op 200 °C voorverwarmde oven, of tot de eieren gestold zijn.

    Schakel de laatste minuten de grill in, zodat de bovenkant mooi kleurt.

  6. 6

    Laat de tortilla een beetje afkoelen in de vorm, zodat ze er makkelijk van loskomt.

    Ontvorm ze en snij ze in stukken.

    Lekker lauw of op kamertemperatuur. Maar niet ijskoud !

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortilla met aardappel en puntpaprika

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!