Gevuld ciabattabrood
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevuld ciabattabrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Brood met een vleugje Italië in

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de vleestomaten in blokjes en de groene olijven in stukjes.

    Snij de mozzarella in plakjes.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Vermeng de tomatenblokjes en olijven en kruid bij met peper, zout en flink wat (verse) tijm.

  3. 3

    Snij een ciabattabrood in sneetjes van ± 1,5 cm dik, zonder dat u de sneetjes helemaal van elkaar losmaakt. Steek tussen de sneetjes een plakje mozarella en wat van de tomaten-olijvenmix. 

    Zet 10 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de vleestomaten in blokjes en de groene olijven in stukjes.

    Snij de mozzarella in plakjes.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Vermeng de tomatenblokjes en olijven en kruid bij met peper, zout en flink wat (verse) tijm.

  3. 3

    Snij een ciabattabrood in sneetjes van ± 1,5 cm dik, zonder dat u de sneetjes helemaal van elkaar losmaakt. Steek tussen de sneetjes een plakje mozarella en wat van de tomaten-olijvenmix. 

    Zet 10 à 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.