Bonensalade met ui, kaas en pinda's
bereiding
- 
                        1 Maak de boontjes schoon. Kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af, laat schrikken onder ijskoud water en afkoelen. 
- 
                        2 Pel de ui en snij hem in fijne partjes. Hak de pinda’s grof. Rasp of verkruimel de kaas. 
- 
                        3 Spoel de citroen goed schoon met warm water. Rasp 1 kl van de schil. Pers het sap. 
- 
                        4 Meng de olie met het sap en de geraspte citroenschil. Pers er de knoflook bij en breng op smaak met peper en zout. 
- 
                        5 Meng de boontjes met de ui en de dressing. Zet minstens 1 uur in de koelkast. 
- 
                        6 Rasp of verkruimel de kaas. Meng hem met de salade. Bestrooi met gehakte pinda’s en serveer meteen. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                