Klassieke dessertkoekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Klassieke dessertkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de boter met de vanille- en kristalsuiker licht en romig. Voeg de bloem toe en roer alles tot een deeg, kneed niet. Verpak in plasticfolie en leg het minstens 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Rol van het deeg kleine balletjes en druk die plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk er eventueel een noot, gekonfijte kers of een paar chocoladeparels in en schuif de bakplaat in het midden van de oven. Bak de koekjes ongeveer 10 minuten tot ze licht goudbruin kleuren.

  3. 3

  4. 4

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de boter met de vanille- en kristalsuiker licht en romig. Voeg de bloem toe en roer alles tot een deeg, kneed niet. Verpak in plasticfolie en leg het minstens 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Rol van het deeg kleine balletjes en druk die plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk er eventueel een noot, gekonfijte kers of een paar chocoladeparels in en schuif de bakplaat in het midden van de oven. Bak de koekjes ongeveer 10 minuten tot ze licht goudbruin kleuren.

  3. 3

  4. 4

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.