• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pecannotentaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol zink!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed 10 ingevette muffinvormpjes met het kruimeldeeg.

  2. 2

    Klop de eieren los. Voeg zout, boter, stroop, bruine basterdsuiker en vanille-essence toe en meng alles goed.

  3. 3

    Verdeel de gehakte noten over de vormpjes en giet er het beslag op.

  4. 4

    Smelt de roomboter met de donkere kandijsuiker. Roer er de hele noten door en laat karamelliseren. Verdeel over de taartjes en zet 15-20 minuten in de oven (rijst de vulling snel, zet dan de oven op 150°C). Lekker met slagroom of vanillesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed 10 ingevette muffinvormpjes met het kruimeldeeg.

  2. 2

    Klop de eieren los. Voeg zout, boter, stroop, bruine basterdsuiker en vanille-essence toe en meng alles goed.

  3. 3

    Verdeel de gehakte noten over de vormpjes en giet er het beslag op.

  4. 4

    Smelt de roomboter met de donkere kandijsuiker. Roer er de hele noten door en laat karamelliseren. Verdeel over de taartjes en zet 15-20 minuten in de oven (rijst de vulling snel, zet dan de oven op 150°C). Lekker met slagroom of vanillesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.