Salade met oude geitenkaas en rabarber-honingvinaigrette
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met oude geitenkaas en rabarber-honingvinaigrette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Voor de rabarbervinaigrette: breng een laagje water aan de kook in een kleine steelpan en leg de rabarber erin. Kook deze 10 minuten zachtjes en laat goed uitlekken in een vergiet.

  2. 2

    Doe de olie, honing, azijn, een flinke snuf zout en bijna alle rabarber in een blender en laat in 2 minuten goed dik worden.

  3. 3

    Verwijder de buitenste, lelijke bladeren van de sla, was de rest van de bladeren en slinger goed droog in de slacentrifuge of in een schone theedoek.

  4. 4

    Meng de sla met bijna alle dressing en verdeel hem over de borden. Bestrooi met amandelschaafsel, knip de tuinkers erboven en bestrooi met de geitenkaas en de rest van de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Voor de rabarbervinaigrette: breng een laagje water aan de kook in een kleine steelpan en leg de rabarber erin. Kook deze 10 minuten zachtjes en laat goed uitlekken in een vergiet.

  2. 2

    Doe de olie, honing, azijn, een flinke snuf zout en bijna alle rabarber in een blender en laat in 2 minuten goed dik worden.

  3. 3

    Verwijder de buitenste, lelijke bladeren van de sla, was de rest van de bladeren en slinger goed droog in de slacentrifuge of in een schone theedoek.

  4. 4

    Meng de sla met bijna alle dressing en verdeel hem over de borden. Bestrooi met amandelschaafsel, knip de tuinkers erboven en bestrooi met de geitenkaas en de rest van de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.