Recept

Kalfsmedaillon met saus van geroosterde tomaat en olijvenrelish

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zuiders gerechtje met kalfsvlees.

bereiding
  1. 1

    Snij de tomaten voor de saus in parten. Pel en kneus de knoflook. Doe ze met de tomaten in een pan met olijfolie, laat de tomaten bruin kleuren. Zet het vuur lager, laat 12 à 15 minuten verder garen, tot de tomaten en knoflook zacht zijn. Doe er wat olijfolie bij en mix tot een fijne saus. Breng op smaak met peper en zout en hou warm.

  2. 2

    Maak de olijvenrelish. Ontpit de tomaat, snij ze in kleine blokjes. Snij de gedroogde tomaten fijn. Hak de olijven fijn. Meng alles met de peterselie, het citroensap, de olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de medaillon in een beetje boter of olijfolie aan beide kanten bruin en gaar.

  4. 4

    Lepel wat tomatensaus op het bord, leg de medaillons erop en lepel er wat relish bovenop. Serveer met pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfsmedaillon met saus van geroosterde tomaat en olijvenrelish

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!