Pastasalade met artisjokken en kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasalade met artisjokken en kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besprenkel met olijfolie en laat afkoelen.

  2. 2

    Halveer de kerstomaten. Pel de rode ui en snij ‘m in ringen. Snij de artisjokharten in grote stukken. Verkruimel de feta. Snij de kip in reepjes.

  3. 3

    Meng de spinazie met de pasta, gerookte kip, artisjok, rode ui, olijven en tomaatjes. Werk af met de feta en wat basilicum. Voeg eventueel nog wat extra olijfolie toe en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besprenkel met olijfolie en laat afkoelen.

  2. 2

    Halveer de kerstomaten. Pel de rode ui en snij ‘m in ringen. Snij de artisjokharten in grote stukken. Verkruimel de feta. Snij de kip in reepjes.

  3. 3

    Meng de spinazie met de pasta, gerookte kip, artisjok, rode ui, olijven en tomaatjes. Werk af met de feta en wat basilicum. Voeg eventueel nog wat extra olijfolie toe en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.