Recept

Fusilli met gebakken kip, appel en croutons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pastasalade met kip valt bij iedereen in de smaak! 

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  2. 2

    Kruid de kippenblokjes met de kippenkruiden, peper en zout en bak ze goudbruin in een pan met 2 eetlepels olijfolie.

  3. 3

    Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en het kerriepoeder. Snij het brood in vierkantjes en bak ze in een pan met 2 eetlepels olijfolie, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Hak de bieslook fijn. Giet de pasta af en meng er het kerriesausje onder. Laat afkoelen.

  5. 5

    Spoel de appelen en snij ze in kleine blokjes. Meng de kippenblokjes en de appelblokjes onder de pasta. Werk af met de broodcroutons en de fijngesnipperde verse bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fusilli met gebakken kip, appel en croutons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!