Recept

Kruidige kippenworstjes met witte bonen en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng het kippengehakt met het eiwit, panko, sjalot, dille en dragon en breng op smaak met flink wat peper en zout. Rol er kleine worstjes van en rol ze op in plasticfolie. Bind de uiteinden goed dicht. Pocheer de rolletjes 10 minuten in bijna kokend water. Laat afkoelen en verwijder de folie. Laat de worstjes langs alle kanten even kleuren in wat sojabakboter.

  2. 2

    Stoof ondertussen de venkel aan in olijfolie, blus met de bouillon en laat op een klein vuurtje even verder garen. Doe er de bonen bij en breng op smaak met citroensap en -rasp, peper en zout. Werk af met dragon en serveer met de worstjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kruidige kippenworstjes met witte bonen en venkel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!