Geroosterde inktvis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde inktvis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Puur zomer op je bord.

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en de knoflook en snipper fijn. Spoel het pepertje, snij het zonder de zaadjes in stukjes. Spoel de peterselie, schud droog en hak grof.

  2. 2

    Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem waar de inktvis in past. Stoof de ui, knoflook, chilipeper en peterselie zacht aan. Doe er de inktvis bij, kruid met peper en zet het deksel op de pan. Laat 50 à 55 minuten zachtjes garen.

  3. 3

    Haal de inktvis uit het stoofvocht en snij in stukken. Serveer met een partje gegrilde citroen, en strooi er eventueel nog wat extra peterselie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en de knoflook en snipper fijn. Spoel het pepertje, snij het zonder de zaadjes in stukjes. Spoel de peterselie, schud droog en hak grof.

  2. 2

    Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem waar de inktvis in past. Stoof de ui, knoflook, chilipeper en peterselie zacht aan. Doe er de inktvis bij, kruid met peper en zet het deksel op de pan. Laat 50 à 55 minuten zachtjes garen.

  3. 3

    Haal de inktvis uit het stoofvocht en snij in stukken. Serveer met een partje gegrilde citroen, en strooi er eventueel nog wat extra peterselie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.