Crumble van lamsvlees met courgette en rijst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Crumble van lamsvlees met courgette en rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige crumble

bereiding

    Voorbereding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst gaar. Pel en snipper de uien en de knoflook. Spoel de courgette en snij in plakjes. Snij het lamsvlees in stukken. Snipper de koriander.

  2. 2

    Fruit de ui en de knoflook in olijfolie. Doe er het blees bij en bak aan. Kruid met peper en zout. Schep er de courgette door en laat 10 minuten sudderen.

  3. 3

    Voeg rijst en koriander toe en schep in een ovenschaal

  4. 4

    Wrijf de bloem, de boter en de havervlokken met de handen tot een crumble. Kruid met peper, zout en komijn. Strooi over het vlees. Zet 15  minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst gaar. Pel en snipper de uien en de knoflook. Spoel de courgette en snij in plakjes. Snij het lamsvlees in stukken. Snipper de koriander.

  2. 2

    Fruit de ui en de knoflook in olijfolie. Doe er het blees bij en bak aan. Kruid met peper en zout. Schep er de courgette door en laat 10 minuten sudderen.

  3. 3

    Voeg rijst en koriander toe en schep in een ovenschaal

  4. 4

    Wrijf de bloem, de boter en de havervlokken met de handen tot een crumble. Kruid met peper, zout en komijn. Strooi over het vlees. Zet 15  minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.