Maaltijdsoep met lamsvlees
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Maaltijdsoep met lamsvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stoofpotje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in dobbelstenen. Maak de
    zilveruitjes, de knoflook, de worteltjes en
    de asperges schoon. Hak de knoflook fijn.
    Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Kleur het vlees op hoog vuur rondom
    bruin in een scheutje olie. Neem het uit de
    pan. Fruit de uitjes en de knoflook glazig,
    blus de pan met de witte wijn. Giet alles
    eventueel over in een grotere kookpot.
    Voeg de lamsfond, het vlees en de aardappelen
    toe. Kruid met peper en zout. Laat
    afgedekt 1 uur zachtjes smoren. Voeg eventueel
    meer lamsfond toe.

  3. 3

    Doe de wortelen, de asperges en de erwten
    erbij. Laat nog 30 minuten sudderen.
    Breng verder op smaak met peper en zout
    en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in dobbelstenen. Maak de
    zilveruitjes, de knoflook, de worteltjes en
    de asperges schoon. Hak de knoflook fijn.
    Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Kleur het vlees op hoog vuur rondom
    bruin in een scheutje olie. Neem het uit de
    pan. Fruit de uitjes en de knoflook glazig,
    blus de pan met de witte wijn. Giet alles
    eventueel over in een grotere kookpot.
    Voeg de lamsfond, het vlees en de aardappelen
    toe. Kruid met peper en zout. Laat
    afgedekt 1 uur zachtjes smoren. Voeg eventueel
    meer lamsfond toe.

  3. 3

    Doe de wortelen, de asperges en de erwten
    erbij. Laat nog 30 minuten sudderen.
    Breng verder op smaak met peper en zout
    en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.