Lentestoemp met worst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lentestoemp met worst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen in lichtgezouten water.

  2. 2

    Snij de lente-uitjes in ringen en de peultjes in repen. Blancheer ze in lichtgezouten water. Voeg aan het eind de erwtjes toe en blancheer ze kort mee. Hak de munt fijn.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en pureer ze. Maak aan met melk, boter, nootmuskaat, peper en zout. Voeg de peultjes, erwtjes, de lente-ui en de munt toe en meng voorzichtig.

  4. 4

    Bak de worsten goudbruin in boter en kruid met peper en zout. Serveer met de puree en een beetje van de braadjus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen in lichtgezouten water.

  2. 2

    Snij de lente-uitjes in ringen en de peultjes in repen. Blancheer ze in lichtgezouten water. Voeg aan het eind de erwtjes toe en blancheer ze kort mee. Hak de munt fijn.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en pureer ze. Maak aan met melk, boter, nootmuskaat, peper en zout. Voeg de peultjes, erwtjes, de lente-ui en de munt toe en meng voorzichtig.

  4. 4

    Bak de worsten goudbruin in boter en kruid met peper en zout. Serveer met de puree en een beetje van de braadjus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.