Tex-mex patatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tex-mex patatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen goed schoon en kook ze 10 minuten in de schil.

  2. 2

    Spoel het pepertje, verwijder de zaadjes en snipper het fijn. Pel en plet de knoflook.

  3. 3

    Stoof het pepertje en de knoflook aan in een beetje olijfolie. Doe er de gemalen biefstuk bij. Laat rul bakken. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in partjes. Besprenkel ze rijkelijk met limoensap.

  5. 5

    Halveer de aardappelen. Lepel er voorzichtig het kruim uit, zonder de schil te beschadigen. Vermeng het aardappelkruim met het vlees.

  6. 6

    Verdeel het mengsel over de halve, uitgehaalde aardappelen. Beleg met plakjes avocado. Werk af met een toef zure room en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen goed schoon en kook ze 10 minuten in de schil.

  2. 2

    Spoel het pepertje, verwijder de zaadjes en snipper het fijn. Pel en plet de knoflook.

  3. 3

    Stoof het pepertje en de knoflook aan in een beetje olijfolie. Doe er de gemalen biefstuk bij. Laat rul bakken. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in partjes. Besprenkel ze rijkelijk met limoensap.

  5. 5

    Halveer de aardappelen. Lepel er voorzichtig het kruim uit, zonder de schil te beschadigen. Vermeng het aardappelkruim met het vlees.

  6. 6

    Verdeel het mengsel over de halve, uitgehaalde aardappelen. Beleg met plakjes avocado. Werk af met een toef zure room en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.