Quinoapasta met gegrilde tomaatjes en pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quinoapasta met gegrilde tomaatjes en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Leg ondertussen de plakjes spek en de kerstomaatjes op een bakplaat en zet 10 minuten in de oven. Mix de basilicum onder de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en meng er wat basilicumolie onder. Serveer de pasta met het krokante spek en de kerstomaatjes en werk af met geraspte parmezaanse kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Leg ondertussen de plakjes spek en de kerstomaatjes op een bakplaat en zet 10 minuten in de oven. Mix de basilicum onder de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en meng er wat basilicumolie onder. Serveer de pasta met het krokante spek en de kerstomaatjes en werk af met geraspte parmezaanse kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.