Trio van bruschette
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Trio van bruschette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de ui en de knoflook. Spoel de groenten en snij ze in stukjes.

  2. 2

    Stoof de selder 3 minuten in olijfolie, voeg de ui en knoflook toe en stoof alles glazig. Schep in een kom apart. Stoof de aubergine 10 minuten in extra olie en doe ze bij de selder. Stoof de paprika 8 minuten en doe ‘m bij de rest.

  3. 3

    Stoof de tomaten 5 minuten, doe er de suiker bij en stoof nog 5 minuten. Schep ze met de kappertjes, olijven en wijnazijn door de groenten. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de ui en de knoflook. Spoel de groenten en snij ze in stukjes.

  2. 2

    Stoof de selder 3 minuten in olijfolie, voeg de ui en knoflook toe en stoof alles glazig. Schep in een kom apart. Stoof de aubergine 10 minuten in extra olie en doe ze bij de selder. Stoof de paprika 8 minuten en doe ‘m bij de rest.

  3. 3

    Stoof de tomaten 5 minuten, doe er de suiker bij en stoof nog 5 minuten. Schep ze met de kappertjes, olijven en wijnazijn door de groenten. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.