Gegrilde varkenskotelet met aardappelsalade en spekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde varkenskotelet met aardappelsalade en spekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water met een scheutje azijn. Giet ze af en laat ze afkoelen. Spoel de veldsla.

  2. 2

    Snij de lente-ui in ringen. Snij de cheddar in reepjes. Bak het spek krokant in een pan zonder vetstof. Laat uit lekken op keukenpapier

  3. 3

    Bak de koteletten aan beide kanten goudbruin in wat boter en kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Meng de zure room met de lente-ui en pers er de knoflook bij. Breng op smaak met peper en zout. Meng de room door de aardappelen.

  5. 5

    Verdeel de aardappelen, de koteletten en de veldsla over de borden en werk af met de plakjes spek en de cheddar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water met een scheutje azijn. Giet ze af en laat ze afkoelen. Spoel de veldsla.

  2. 2

    Snij de lente-ui in ringen. Snij de cheddar in reepjes. Bak het spek krokant in een pan zonder vetstof. Laat uit lekken op keukenpapier

  3. 3

    Bak de koteletten aan beide kanten goudbruin in wat boter en kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Meng de zure room met de lente-ui en pers er de knoflook bij. Breng op smaak met peper en zout. Meng de room door de aardappelen.

  5. 5

    Verdeel de aardappelen, de koteletten en de veldsla over de borden en werk af met de plakjes spek en de cheddar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.