Recept

Varkenskotelet met maïssalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele combinatie

bereiding
  1. 1

    Schaaf de rodekool fijn. Pers de sinaasappels uit. Rasp de schil van 1 sinaasappel en meng samen met het sap door de rodekool. Kruid met peper en zout en laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Laat de maïs uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snipper de peterselie en de munt.

  3. 3

    Fruit de maïs in 2 el zonnebloemolie. Meng hem met de groene kruiden, tomatenblokjes, ui en knoflook. Roer er 2 el zonnebloemolie en 2 el citroensap door.

  4. 4

    Kruid de varkenskoteletten met peper en zout en bak of gril ze aan beide kanten goudbruin in 4 el zonnebloemolie. Serveer ze met de maïssalsa en de rodekool.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkenskotelet met maïssalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!