Recept

Varkenskotelet met maïssalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele combinatie

bereiding
  1. 1

    Schaaf de rodekool fijn. Pers de sinaasappels uit. Rasp de schil van 1 sinaasappel en meng samen met het sap door de rodekool. Kruid met peper en zout en laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Laat de maïs uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snipper de peterselie en de munt.

  3. 3

    Fruit de maïs in 2 el zonnebloemolie. Meng hem met de groene kruiden, tomatenblokjes, ui en knoflook. Roer er 2 el zonnebloemolie en 2 el citroensap door.

  4. 4

    Kruid de varkenskoteletten met peper en zout en bak of gril ze aan beide kanten goudbruin in 4 el zonnebloemolie. Serveer ze met de maïssalsa en de rodekool.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkenskotelet met maïssalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!