Recept

Pimped salade Caprese

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de lasagnevellen beetgaar en spoel ze onder warm water af.

  2. 2

    Maak een kruisje in de tomaten en dompel ze zo’n 10 à 15 seconden onder in kokend water. Daarna kan je de tomaten makkelijk ontvellen en in plakjes snijden.

  3. 3

    Begin met een lasagnevel op een bord te leggen, met daarop een paar plakjes tomaat en basilicum.

  4. 4

    Leg er daarna opnieuw een lasagnevel op met daarop wat mozzarella en basilicum. Daarna volgt het laatste lasagnevel met de restjes tomaat en basilicum.

  5. 5

    Meng de olijfolie met de balsamicoazijn, zout en peper.

  6. 6

    Werk af met Parmezaanse kaas en een handvol rucola.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pimped salade Caprese

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!