Recept

Pimped salade Caprese

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de lasagnevellen beetgaar en spoel ze onder warm water af.

  2. 2

    Maak een kruisje in de tomaten en dompel ze zo’n 10 à 15 seconden onder in kokend water. Daarna kan je de tomaten makkelijk ontvellen en in plakjes snijden.

  3. 3

    Begin met een lasagnevel op een bord te leggen, met daarop een paar plakjes tomaat en basilicum.

  4. 4

    Leg er daarna opnieuw een lasagnevel op met daarop wat mozzarella en basilicum. Daarna volgt het laatste lasagnevel met de restjes tomaat en basilicum.

  5. 5

    Meng de olijfolie met de balsamicoazijn, zout en peper.

  6. 6

    Werk af met Parmezaanse kaas en een handvol rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pimped salade Caprese

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!