Maanzaadwafels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Maanzaadwafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Splits de eieren. Klop het eiwit stijf met een snuifje zout.

  2. 2

    Roer de eidooiers met de zachte boter tot een schuimig mengsel.

  3. 3

    Vermeng met de gezeefde bloem.

  4. 4

    Spatel de zure room, de opgeklopte eiwitten en ten slotte de maanzaadjes door het beslag.

  5. 5

    Verwarm het wafelijzer.

  6. 6

    Vet het wafelijzer in met de olie. Schep met een lepel porties beslag in het hete wafelijzer.

  7. 7

    Bak de wafels goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Splits de eieren. Klop het eiwit stijf met een snuifje zout.

  2. 2

    Roer de eidooiers met de zachte boter tot een schuimig mengsel.

  3. 3

    Vermeng met de gezeefde bloem.

  4. 4

    Spatel de zure room, de opgeklopte eiwitten en ten slotte de maanzaadjes door het beslag.

  5. 5

    Verwarm het wafelijzer.

  6. 6

    Vet het wafelijzer in met de olie. Schep met een lepel porties beslag in het hete wafelijzer.

  7. 7

    Bak de wafels goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.