Penne met broccoli, zongedroogde tomaten en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met broccoli, zongedroogde tomaten en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de penne beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Laat goed uitlekken. Spoel het basilicum. Doe samen met de geroosterde pijnboompitten en de geraspte parmezaan in de blender en mix met olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in kleine roosjes en roerbak ze in een scheutje olijfolie. Doe er de zongedroogde tomaatjes bij en roerbak verder tot de broccoli beetgaar is.

  3. 3

    Spoel de spinazie en voeg toe aan de broccoli. Kruid met peper en zout. Meng de penne met de pesto en roer de pasta door de groenten.

  4. 4

    Doe alles over in een grote serveerschaal, verkruimel er de geitenkaas over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de penne beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Laat goed uitlekken. Spoel het basilicum. Doe samen met de geroosterde pijnboompitten en de geraspte parmezaan in de blender en mix met olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in kleine roosjes en roerbak ze in een scheutje olijfolie. Doe er de zongedroogde tomaatjes bij en roerbak verder tot de broccoli beetgaar is.

  3. 3

    Spoel de spinazie en voeg toe aan de broccoli. Kruid met peper en zout. Meng de penne met de pesto en roer de pasta door de groenten.

  4. 4

    Doe alles over in een grote serveerschaal, verkruimel er de geitenkaas over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.