Mosselen met rode paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mosselen met rode paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mosselen met een pittige twist!

bereiding
  1. 1

    Spoel de mosselen tot het water helder blijft. Laat ze op een hoog vuur koken, tot ze open zijn. Laat ze wat afkoelen en haal ze uit de schelp. Kruid ze met peper en zout. Bestuif ze met de bloem.

  2. 2

    Spoel de paprika en snij hem in blokjes. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.

  3. 3

    Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de mosseltjes 30 seconden in de hete olie. Doe er de sjalotjes, de knoflook en de paprikablokjes bij. Roerbak 30 seconden.

  4. 4

    Schenk er het pilsbier bij. Laat goed doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Werk af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de mosselen tot het water helder blijft. Laat ze op een hoog vuur koken, tot ze open zijn. Laat ze wat afkoelen en haal ze uit de schelp. Kruid ze met peper en zout. Bestuif ze met de bloem.

  2. 2

    Spoel de paprika en snij hem in blokjes. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.

  3. 3

    Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de mosseltjes 30 seconden in de hete olie. Doe er de sjalotjes, de knoflook en de paprikablokjes bij. Roerbak 30 seconden.

  4. 4

    Schenk er het pilsbier bij. Laat goed doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Werk af met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.