Pittige Spaanse pizza
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pittige Spaanse pizza

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kneed terwijl je het deeg maakt wat paprikapoeder door het deeg. Verdeel het pizzadeeg in twee bollen, kneed ze tot het deeg goed soepel is en rol de bollen uit op een met bloem bestoven werkvlak.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de pizzabodems op twee bakplaten en plooi een fijn randje van het deeg om.

  3. 3

    Lepel wat tomatensaus op de pizza en spreid mooi over het deeg uit. Leg daarop reepjes ham, chorizo, olijven en mozzarella. Kruid met peper.

  4. 4

    Bak 10 à 12 minuten, of tot de kaas goudbruin is en de pizzabodem knapperig.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kneed terwijl je het deeg maakt wat paprikapoeder door het deeg. Verdeel het pizzadeeg in twee bollen, kneed ze tot het deeg goed soepel is en rol de bollen uit op een met bloem bestoven werkvlak.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de pizzabodems op twee bakplaten en plooi een fijn randje van het deeg om.

  3. 3

    Lepel wat tomatensaus op de pizza en spreid mooi over het deeg uit. Leg daarop reepjes ham, chorizo, olijven en mozzarella. Kruid met peper.

  4. 4

    Bak 10 à 12 minuten, of tot de kaas goudbruin is en de pizzabodem knapperig.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.