Recept

Chili met kipreepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi in een kommetje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat de mais uitlekken. Snij de kipfilets in reepjes. Spoel alle groenten. Pel de knoflook en snipper fijn. Halveer het chilipepertje, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.

  2. 2

    Verhit olie in een pan en bak de kipreepjes goudbruin, kruid met paprikapoeder en schep goed om. Doe er de lente-ui, paprikablokjes en gesnipperde chilipeper bij en roer goed om.

  3. 3

    Blus met de bouillon en de tomatenblokjes en laat nog 20 minuten pruttelen.

  4. 4

    Doe de maïs erbij en schep om. Laat nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en garneer met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chili met kipreepjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!